Erik Vos en ik heb 20 jaar lang financiële en leidinggevende functies bekleed bij familiebedrijven en multinationals. Dat zou je misschien niet zeggen als je de foto in kokskleding ziet. De ‘HRM’ thema’s uit het bedrijfsleven zijn mij dus niet vreemd. Na een sabattical is het roer omgegaan en heb ik mijn passie gevolgd. Nu run ik De Beleving in Zeewolde. Daar kan ik in een fantastische omgeving werken met mooie verse producten en mijn gasten allerlei lekkers en bijzondere gerechten serveren. Door middel van kooklessen deel ik graag mijn kookkennis met geïnteresseerden. Ik probeer elke keer weer iets moois te geven, en dan komt er bijna altijd weer iets moois terug.
Mijn werk verbindt...mijn gasten. Denk aan de volgende ingrediënten: samen iets bereiden, proeven, ervaren en eten aan de stam-tafel. Dan ontstaan gesprekken met wederzijdse interesse, een gemeenschappelijke taal en begrip voor elkaar. Een omgeving met een open keuken, in een open gebouw op het weidse land: volgens mij de ideale ‘ingrediënten‘ die die verbinding sterk maakt.
Mijn website...